Achizitii Cereale. Comert Cereale.

Infiintata in anul 2001, BRISEGROUP  este o companie recunoscuta la nivel national pentru realizarea parteneriatelor ce duc la dezvoltarea unor afaceri profitabile si de lunga durata in domeniul agricol.

Credem in stabilirea unor relatii de colaborare de lunga durata, unde sunt impartite idei noi, informatii si opinii care au ca rezultat consolidarea relatiilor de colaborare si dezvoltarea afacerilor.

Toti clientii si colaboratorii nostri au avut ocazia de a se convinge de inalta calitate a produselor comercializate si a serviciilor firmei, portofoliul de clienti crescand de la an la an.

Acordam o importanta deosebita clientilor si pentru a putea oferi un raspuns prompt cerintelor, am extins echipa de vanzari la nivel national, reprezentantii nostri fiind prezenti in toate zonele de interes, putand satisface si indeplini toate cerintele clientilor in cel mai scurt timp si cu cel mai inalt grad de profesionalism.

Descrierea activitatii BRISE GROUP:

 • Achizitionarea si comercializarea de cereale, seminte de cereale, plante tehnice, plante furajere, comercializarea de seminte, pesticide, ingrasaminte si motorina.
 • Asiguram servicii de depozitare a cerealelor in silozurile proprii, care sunt amplasate strategic la nivel national, oferind astfel partenerilor, posibilitatea de depozitate in cele mai bune conditii si in cel mai eficient mod.
 • Servicii de transport rutier: firma detine un parc auto cu 30 de tiruri ce pot asigura transportul de cereale si ingrasaminte atat la nivel national cat si international
 • Servicii de transport fluvial si maritim, firma avand posibilitatea de a ridica marfa din toate porturile fluviului Dunarea si transferul in portul Constanta.
 • Servicii de inspectie si control pentru calitatea marfurilor.

Punctele de depozitare si capacitatile silozurilor:

BRISE GROUP detine silozuri si puncte de lucru in cele mai importante zone pentru domeniul agricol:

Zona de Sud - Est

Judetul Constanta

 • Silozul Topraisar cu o capacitate de 20.000 tone dotat cu selector si uscator
 • Silozul Chirnogeni cu o capacitate de 11.000 tone
 • Silozul Ciocarlia cu o capacitate de 4000 tone
 • Baza de depozitare Tortomanu cu o capacitate de 5000 tone
 • Baza de depozitare Albesti cu o capacitate de 5000 tome

Judetul Ialomita

 • Baza Cazanesti este situata in orasul Cazanesti, la 35km de Slobozia pe drumul spre Urziceni (aprox. jumatatea distantei). Capacitatea de depozitare actuala este de 4000 tone grau in doua magazii.

Zona de Est

 • Baza depozitate Frumusita, jud. Galati cu o capacitate de 9000 tone

Zona de Sud

Pentru consolidarea pozitiei in zona de Sud a tarii, BRISE GROUP a achizitional Comcereal OLT care insumeaza o capacitate de 120.000 tone, avand urmatoarele puncte de lucru:

Baza Coteana
Este situată în localitatea Coteana pe şoseaua ce leagă localităţile Slatina şi Drăgăneşti Olt. Capacitatea totală de depozitare a bazei este de 6000 tone. Baza mai deţine şi pătule pentru depozitarea porumbului în capacitate totală de 700 tone.
Baza Fărcaşele
Este situată în localitatea Fărcaşele la 100 m distanţă de şoseaua ce leagă localităţile Caracal de Roşiori de Vede. Baza are acces CF la linia ce leagă staţiile Caracal de Drăgăneşti Olt în staţia Fărcasele. Capacitatea totală de depozitare a bazei este 18.000 tone.
Baza Mihăeşti
Este situată în localitatea Mihăieşti pe şoseaua ce leagă localităţile Caracal de Roşiori de Vede. Baza are acces auto şi CF prin staţia Mihăeşti. Capacitatea totală de depozitare a bazei este de 18.150 tone.
Siloz Potcoava
Este situat în localitatea Potcoava, are acces la auto cât şi la CF prin staţia Potcoava. Capacitatea totală de depozitare este de aprox. 56000 tone (55955 tone)
Baza Scarisoara
Este situata in localitatea Scarisoara pe soseaua ce face legatura intre localitatile Stoenesti si Izbiceni. Capacitatea totală de depozitare este de 4600 tone.
Baza Valeni
Este situata in localitatea Valeni la 20 km est de localitatea Draganesti Olt in Cimpia Boianului. Capacitatea totala de depozitare este de 12.000 tone.
Baza Visina
Este situata in localitatea Brastavatu la 200 m distanta de soseaua ce leaga orasele Caracal de Corabia. Baza detine linie CF si are acces prin statia Brastavatu (Visina Gara). Capacitatea totala de depozitare este de 7.500 tone.
Depozit Obirsia
Este situat in localitatea Obirsia la 15 km vest de soseaua ce leaga Caracalul de Corabia. Capacitatea totala de depozitare este de 2.000 tone.

Zona  de Vest

Baza Biled este situata in orasul Biled, la 27 km de Timisoara. Capacitatea de depozitare actuala este de 30.000 tone.

In anul 2011, BRISE GROUP a deschis un punct de lucru in Bulgaria, continuad astfel sa-si consolideze pozitia pe piata de profil.

Pentru segmentul de ingrasaminte lichide, BRISE GROUP detine exclusivitate in Romania si Bulgaria pentru importul si comercializarea ingrasamintelor lichide produse de catre partenerul nostru din Italia, Europhyto T.S.A

De la infiintare si pana in prezent firma are o continua ascensiune, acest fapt fiind reflectat in valoarea ciferi de afaceri, a investitiilor, remarcandu-se ca cea mai dinamica si activa firma in domeniu.

Anul 2011 a marcat aniversarea a 10 ani BRISE GROUP, 10 ani de crestere, parteneriat, profesionalism si incredere alaturi de partenerii nostri.

Perspectivele de viitor ale firmei sunt extinderea la nivel national si international prin deschiderea de noi puncte de lucru, investitii in infrastructura, noi tehnologii, dezvoltarea portofoliului de clienti, extinderea echipei de vanzari si cresterea cifrei de afaceri.

 

Contacteaza-ne

Pentru informatii privind achizitiile si comercializarea cerealelor acceseaza pagina de contact si suna la unul din numerele afisate. Vei primi o oferta la zi cu preturile oferite la achizitionarea cerealelor, precum si preturile semintelor, pesticidelor si ingrasamintelor comercializate de Brise Group.