Rețea Magazine Ogorul

Echipa Ogorul vă stă la dispoziție în toate locațiile naționale cât și online prin intermediul magazinului virtual www.ogorul.ro cu o gamă variată de produse destinate casei și grădinii, amenajări exterioare, scule și unelte electrice, culturi agricole și multe altele. Suntem alături de dvs. în toate activitățile agricole pe care le desfășurați, de la semănat la recoltat, prelucrarea producţiei și comercializarea ei.

Rețea Magazine Ogorul

Ogorul Retail este o companie tânără, membră a grupului de firme Brisegroup, înființată în anul 2013 din dorința de a fi aproape de fermierii mici și medii, respectiv a legumicultorilor, pomicultorilor și cultivatorilor de viță de vie.

Magazinele Ogorul sunt prezente în mediul rural și urban, punând sub același acoperiș produse pentru agricultură (semințe, pesticide, fertilizanți), produse pentru casă și grădină, piese și accesorii pentru utilaje auto și agricole dar și o gamă variată de servicii (servicii logistice, prestări în câmp, procesare, finanțare).

În anul 2015 s-au pus bazele magazinului online www.ogorul.ro, scopul acestuia fiind deservirea unui număr mai mare de clienți, din toate zonele țării.

Suport:

Personalul magazinelor Ogorul oferă servicii de consultanță clienților, fiind preocupați în permanență de creșterea productivității și obținerea unui randament maxim din punct de vedere financiar.

Consultanții fac regulat vizite pe teren, unde efectuează analize de sol și verifică toți factorii care pot influența în vreun fel calitatea recoltelor.

Se monitorizează dezvoltarea plantei, de la semănare până la recoltare, existând astfel posibilitatea de a interveni atunci când apar probleme (boli, insecte, buruieni, stres datorat umidității, luminii sau temperaturii).

Magazinele Ogorul, oferă o varietate mare de produse și servicii, venind în întâmpinarea fermierilor cu cele mai bune produse pentru casă, grădină și culturile mari în câmp.

Persoana de contact:
Bogdan Popescu
Director Magazinele Ogorul
Email:
Telefon: +40 752 163 951


Magazin Persoana de Contact Telefon Adresă
Ogorul Alexandria, Teleorman Lucian Cristescu +40 760 296 357 Strada Libertății nr. 7
Ogorul Târgușor, Constanța Simona Georgescu +40 756 718 955 Strada Intrarea Constanței, nr.
Ogorul Topraisar, Constanța Emilia Cojan +40 757 013 229 Strada Școlii, nr. 44
Ogorul Pecica, Arad Gabriela Tripon +40 746 685 250 Strada nr. 1
X