Biostimulator Bioscrop Vector

Biostimulator Bioscrop Vector

Bioscrop Vector este un este un produs din extracte din plante cu efect sistemic ridicat.

Avantaje:

  • Se comportă ca un transportator al substanțelor activeș în același timp potențează absorbția celorlalte produse, cum ar fi: erbicidele sau fungicidele sistemice.
  • În cultură se comportă ca un biostimulator, cu efect vasodilatator, îmbunatățind circulația sevei. Potențează astfel capacitatea fiziologică a plantei pentru o completare perfecta a tuturor fazelor fenologice. Este garantat astfel un rezultat foarte bun, atăt la nivel calitativ cât și cantitativ al recoltelor.

La nivelul fabricației, nu are loc nici un proces de sinteză chimică, lipsind cu desăvârsire orice organism modificat genetic(NO GMO), reziduuri fitosanitare sau microorganisme patogenice.

Mod de aplicare:

Foliar sau prin fertirigare. Este recomandat pentru toate culturile cum ar fi: cereale, legume, pomi fructiferi, viță de vie, orez.

Doză recomandată:

Foliar - 0.25-0.6 L

Fertirigare - 0.5-1 L

Avertizări și recomandări:

Pentru ambele moduri de aplicare, foliar sau fertirigare, se recomandă două aplicări cu acest produs. Una din aplicări în timpul dezvoltării vegetative, iar cealaltă aplicare înainte de etapa fructificării.

Aplicare trebuie facută în conformitate cu dozele recomandate.

Ambalare: Recipient cu capacitatea de 20L, 200L, 1000L.

Compoziție
Acid alginic 1.5%
Manitol 0.5%
Extract din alge marine Acophyllum Nodosum  
Caracteristici
Aspect Lichid maro
Densitate 1.09-1.13 g/cm3
PH 6.5 - 7.5
X