Biostimulator Bio Leafz Agro

Biostimulator Bio Leafz Agro
BG Product

Bio Leafz Agro este un biostimulator foliar sub formă lichidă pentru culturile agricole.

Este recomandat culturilor de cereale, porumb, floarea soarelui, rapiţă.

Este un produs natural obţinut în totalitate din extrase de plante. Bio Leafz Agro conţine toată gama de substanţe nutritive într-o proporţie biologică echilibrată: macro şi micro elemente (uşor biodegradabile şi solubile în apă), cu substanţe biologice active absolut necesare plantelor şi capabile să mărească suficient capacitatea de metabolizare a plantei. Având în compoziţia sa un amestec de enzime proteice naturale, Bio Leafz Agro asigură absorbţia azotului din atmosferă prin stimularea activităţii micro-organismelor existente în frunze.

Îmbunătăţeşte recepţionarea şi circulaţia substanţelor nutritive în plantă, iar rezistenţa naturală va creşte în mod semnificativ. Drept rezultat, planta este mai puţin expusă bolilor, dăunătorilor sau altor condiţii nefavorabile externe.

Avantaje: Datorită conţinutului bogat în substanţe nutritive, gradul de eficacitate al bio-stimulatorului creşte semnificativ în comparaţie cu alte produse similare.

Mod de aplicare: Aplicare foliară

Doză recomandată: 2-3 L/ha

Avertizări și recomandări: Nu este recomandată depășirea dozelor specificate. La amestecul cu pesticide este recomandat un test de compatibilitate cu acestea.

Ambalare: Recipienți cu capacitatea de 10 L.

Compoziție
Materii prime organice și naturale
Caracteristici
Aspect Lichid maro închis
PH 1.21 Kg/L
X