Biostimulator Bio Rootz Agro

Biostimulator Bio Rootz Agro
BG Product

Bio Rootz Agro este un biostimulator care asigură dezvoltarea sistemului radicular, oferind un conţinut ridicat de elemente nutritive. Cu o acţiune rapidă ce stimulează creşterea numărului de microorganisme din sol, în beneficiul dezvoltării rădăcinii, mediul acesteia fiind astfel evident îmbunătăţit. Este potrivit tuturor tipurilor de sol.

Avantaje:

Numărul crescut al microorganismelor provoacă o absorbţie mult mai mare a nutrienţilor, precum şi a îngrăşămintelor folosite în paralel. Acest lucru este demonstrat de diferenţa dintre structura rădăcinii constatată la toate plantele tratate cu Bio Rootz Agro, în comparaţie cu acelea care nu au fost supuse aceluiaşi tratament.

În cazul în care sunt depistaţi viruşi aceştia vor avea asupra culturii efecte semnificativ diminuate în comparaţie cu situaţiile în care plantele nu sunt tratate cu Bio Rootz Agro.

Mod de aplicare: Uşor de aplicat prin injectare în bazinele de irigat sau stropit foliar.

Doză recomandată: 2-3 L / ha

Avertizări și recomandări: Nu este recomandată depășirea dozelor specificate. La amestecul cu pesticide este recomandat un test de compatibilitate cu acestea.

Ambalare: Recipienți cu capacitatea de 10 L.

Compoziție
Materii prime organice și naturale
Caracteristici
Aspect Lichid maro închis
PH 1.21 Kg/L
X