Îngrășământ Green Last

Îngrășământ Green Last
Euro TSA

Green Last este un îngrășământ organo-mineral lichid eficinet pentru aplicații foliare. Azotului mineral i se adaugă azotul organic cu un conținut ridicat de aminoacizi liberi și fracțiuni peptidice foarte ușor de asimilat și metabolizat la nivel foliar de către plantă(consum redus de energie).

Avantaje:

  • Îngrășământ foliar potrivit pentru cereale cu o acțiune nutrițională benefică puternică la doze reduse.
  • Datorită formulării, produsul permite plantelor o economie de energie în toate procesele de sinteză a proteinelor, enzimelor și zaharurilor.
  • Oferă un stay green bun plantelor, prelungește viața frunzei stindard.
  • Aplicat la faza de burduf sau la faza de inspicare a grâului favorizează acumulare de substanță uscată în bob ce duce implicit la o calitate și greutate sporită la grâu.
  • Amestecat cu pesticide, va mări eficiența acestor produse favorizând absorbția acestor având și un efect antiderivă.
  • Carbonul organic conținut de Green Last este transformat în plantă în dioxid de carbon necesar în procesul de fotosinteză al plantelor accelerând capacitatea de metabolizare oferind și un plus de energie și vitalitate.
  • Sulful este un produs care este în sinergie foarte bună cu aztoul favorizând absorbția și metabolizarea acestuia cu un consum scăzut de energie oferind totodată și protecție împotriva fungilor.

Mod de aplicare:

Tratament foliar prin pulverizare.

Doza recomandată:

Pentru tratamente foliare 25-30 kg/ha în minim 200 L apă.

Avertizări și recomandări:

Compatibil cu majoritatea produselor de fitofarmacie dar se recomandă un test înainte de aplicare. A se păstra în locuri răcoroase și ferite de soare; agitați înainte de folosire. Înainte de a fi introdus în utilaj, se pune prima dată apa și apoi produsul. Nu se aplică în fazele de înflorit ale culturilor.

Ambalare:

Tank cu capacitate de 1200 L.

Compoziție
Azot total(N) 20%
Azot organic 1%
Azot amoniacal(NH4) 4.5%
Azot ureic 13.5%
Azot din uree formaldehidă 1%
Carbon de origine biologică 4%
Substanță organică 6.8%
SO3 13%
Caracteristici
Aspect Lichid brun
Densitate 1.2 kg/L
X