Îngrășământ Organihum Nitro

Îngrășământ Organihum Nitro

Ogranihum Nitro este un îngrăsământ organic pe bază de aminoacizi de origine animală abținut prin hidroliza enzimatică fără a se interveni în proces cu elemente de sinteză chimică. Are în compoziție un conținut ridicat de aminoacizi liberi cu greutate moleculară mică, fapt ce conferă excelente proprietăți cu nutrient azotos.

Este un produs care se absoarbe foarte ușor foliar și tot odată este ușor de metabolizat. Consumul de energie pentru metabolizare este nromal plantele reușind în același interval de timp să asimileze și să metabolizeze o cantitate mare de nutrienți.

Avantaje:

Ogranihum Nitro are proprietăți sistemice datorită compoziției sale și oferă plantelor capacitatea de a se recupera foarte rapid în urma anumitor factori de stres cum ar fi:

  • variații mari de temperatură
  • stres hidric
  • stres produs de anumite pesticide

Dacă sunt aniticipate perioadele de stres, Organihum Nitro poate ajuta la evitarea repausului metabolic prin aplicări anticipate.

După aplicare primele semne care pot fi observate sunt înverzirea puternică a frunzelor în urma accelerării metabolismului și proceselor de fotosinteză.

Mod de aplicare:

Ogranihum Nitro poate fi aplicat în toate fazele de vegetație și/sau dacă sunt observate semne de stres, odată cu tratamentele făcute culturilor.

Doză recomandată:

1-1.5 L/ha

Avertizări și recomandări: Ogranihum Nitro este perfect compatibil cu toate produsele de erbicidare și fungicide.

Ambalare: Recipient cu capacitatea de 20L, 200L, 1000L.

Compoziție
Azot total 8%
Azot organic 6.6%
Azot amoniacal 1.4%
Aminoacizi totali 41,5%
Aminoacizi liberi 6%
Caracteristici
Aspect Lichid maro
Densitate 1.2-1.3 g/cm3
PH 4.5
X