Despre Noi

BRISE are o structură solidă creată dintr-un un grup de companii cu capital 100% românesc, dezvoltându-se alături de cei mai mari furnizori de inputuri în agricultură, devenind una dintre cele mai importante companii de agro-business din România.

Alături de fermieri de la semănat până la recoltat, BRISE este prezentă în toate zonele agricole de interes ale țării, oferind fermierilor soluții integrate și dezvoltarea unor parteneriate profitabile de lungă durată.

De la înființare BRISE a continuat să crească, iar acest lucru se reflectă în creșterea cifrei de afaceri și a investițiilor realizate, fiind recunoscută ca cea mai dinamică și activă companie pe piața agricolă națională.

Cu o cifră de afaceri de 284 milioane de euro în 2014, Brise oferă fermierilor soluții integrate și dezvoltarea unor parteneriate profitabile de lungă durată. Brise furnizează o gamă completă de inputuri către fermieri cu o cifră de vânzări anuală de peste 61 milioane de euro, în care procentul vânzărilor de îngrășăminte este cel mai mare, reprezentând 39% din întreaga categorie de produse comercializate.

Comerțul cu cereale, este susținut de rețeaua de silozuri și baze proprii de recepție cu o capacitate de peste 350 000, realizând în 2014 un volum de peste 1, 4 milioane tone. Promovând o tehnologie modernă, de înaltă calitate, echipa noastră de specialiști în agricultură, testează produsele comercializate înainte de lansarea în piață în fermele proprii din Banat și Dobrogea, pe o suprafață totală de 13.000 ha furnizând în felul acesta soluții tehnice în funcție de specificul și particularitățile fiecărei zone.

Catalogul BriseGroup 2018
faceti click pentru a rasfoi catalogul
Catalog BriseGroup
Prezentari Video
vezi materialele video
X