Poziționare

Brise este o companie extinsă la nivel național în toate zonele de interes, acoperind prin serviciile sale, toate cerințele clienților cu promptitudine și cu cel mai înalt grad de profesionalism.

La nivel internațional Brise continuă să-și consolideze poziția pe piața de profil prin puncte de lucru deschise în anul 2010 în Bulgaria și Serbia, iar din anul 2014 în Italia. Sediul social al companiei se află in Constanța, iar la nivel național avem puncte de lucru deschise în București și Timișoara.

Am dezvoltat de-a lungul timpului o rețea complexă de baze recepție cereale în punctele strategice ale țării. Pentru lista completă a bazelor de recepție cereale vă rugăm să consultați pagina Contact de pe site, Baze recepție cereale.

Brise în Europa

La nivel internațional Brise continuă să-și consolideze poziția pe piața de profil prin puncte de lucru deschise în anul 2010 în Bulgaria și Serbia, iar din anul 2014 în Italia, prin achiziția pachetului majoritar de acțiuni al companiei EuroTsa, firmă producătoare de fertilizanți lichizi și solizi pentru agricultura convențională și organică.

Catalogul BriseGroup 2018
faceti click pentru a rasfoi catalogul
Catalog BriseGroup
Prezentari Video
vezi materialele video
X