Structura Activității in Romania

Inputuri & Finanțare

Brise are ca scop furnizarea unei game complete de inputuri agricole către fermieri: semințe , pesticide, îngrășăminte și motorină, la prețuri competitive și dezvoltarea de parteneriate profitabile de lungă durată cu fermierii de la finanțare până la achiziționarea și valorificarea recoltei.

Achiziții

Deservim piețele locale și facilităm comerțul internațional cu produse agricole, oferind promtitudine și profesionalism către clienții și partenerii din toate zonele de interes agricol din România.

Baze de depozitare

Compania deține silozuri și baze proprii cu capacitate de stocare a cerealelor de peste 350.000 to amplasate strategic la nivel național.

Control Calitate

Inspecția și controlul calității produselor se realizează în laboratoarele proprii și personal specializat.

Transport

Brise deține propria companie specializată în transportul rutier, feroviar și fluvial GRANEX LOGISTIC.

Utilizăm o flotă de barje cu o capacitate de transport de până la 10.000 to.

Suportul logistic este asigurat de 35 camioane proprii la care se adaugă alte 200 prin colaboratori permanenți la nivel național.

Suport tehnic

Echipa noastră de specialiști în agricultură, furnizează soluții în funcție de specificul și particularitățile fiecărei zone, ținând cont de factorii determinanți: climă, structura terenului, echipamentele deținute de fermieri, etc.

Ferme

Cultivăm o suprafața totală de 13.000 ha ( 9.000 ha în județul Constanța și 4.000 în județul Timiș). Testăm produsele pe care le comercializam înainte de lansarea în piață.

Am investit în propria stație de procesare și ambalare a semințelor de cereale, pentru a păstra nivelul de calitate al produselor din fermele proprii.

Rețea de desfacere retail

Compania vine în ajutorul micilor fermieri prin magazinele sale agricole Ogorul, deschise la Topraisar, Târgușor, Pecica și Alexandria. Magazinele Ogorul oferă o gamă variată de produse agricole, de la semințe, pesticide, ingrășăminte la articole de grădinărit, casă, mașini și utilaje agricole, însoțite de consultanță și suport tehnic specializat. Urmărim consolidarea prezenței la nivel național prin deschiderea a 50 de noi magazine care vor asigura vânzarea de tip retail.

Perspectivele de viitor

Brise urmărește extinderea la nivel național și internațional, prin deschiderea de noi puncte de lucru, investiții în infrastructura, noi tehnologii, dezvoltarea portofoliului de clienți, extinderea echipei de vânzări și creșterea cifrei de afaceri.

Catalogul BriseGroup 2018
faceti click pentru a rasfoi catalogul
Catalog BriseGroup
Prezentari Video
vezi materialele video
X