Suport Tehnic

Echipa tehnică a companiei noastre, vă stă la dispoziţie cu soluții şi consultanță pentru toate culturile dumneavoastră în funcție de specificul și particularitățile fiecărei zone ținând cont de factorii determinanți: clima, structura terenului, echipamentele deținute de fermieri.

Suport Tehnic

Considerăm că nu întotdeauna alegerea unui îngrășământ cu cel mai mare conținut de substanță activă este și cel mai potrivit pentru tipul de sol și cultura selectată. O nutriție echilibrată mărește rezistența plantelor la boli și factorii vitregi de mediu.

În consecință, trebuie să ne asigurăm că rețeta de fertilizare este eficientă și oferă tot suportul necesar culturii de la răsărire până la recoltat.

Cu o experiență de 15 ani pe piața agricolă, Brise a înțeles că partenerii noștri au nevoie de sprijin din momentul însămânțării până la momentul recoltării.

În acest sens, Brise își diversifică portofoliul de produse, aducând partenerilor soluții inovatoare în gama fertilizanților, investind constant alături de compania Euro Tsa din Italia în cercetare și producția de îngrășăminte care să satisfacă nevoile culturilor în condițiile cele mai exigente de mediu.

Echipa tehnică Brise


Nume Functie Telefon Email Zonă
Marian NOVAC Tehnic +40 743 696 969 Constanta, Ialomita, Calarasi, Tulcea
X