Calitate

Brise oferă fermierilor cele mai bune servicii de colectare, transport și depozitare a cerealelor, compania administrând depozite de cereale care au o capacitate totală de peste 300.000 de tone.

Începând cu anul 2014, Brisegroup a demarat procesul de implementare al sistemelor de management al calității și siguranței alimentare bazate pe principiile standardelor de calitate ISO 9001/2008 si ISO 22000/2005, procesul fiind finalizat în anul 2015. Munca specialiștilor și a managerilor fiind încununată de atestarea certificarilor celor două sisteme de management implementate de către un organism de certificare de renume - Lloyd’s Register Romania.

Grija pentru siguranța alimentară a devenit o prioritate pentru echipa de management din cadrul Brise, analiza de risc și planul HACCP fiind elaborate pentru toate sistemele de depozitare, atât pentru cerealele destinate consumului uman cât și pentru cele care constituie sursă de hrană furajeră, în anul 2015 fiind obținută o noua certificare pentru comerțul, transport, depozitarea și trasbord a cerealelor de tip furaj GMP+ B3.

Brise are o preocupare continuă privind creșterea standardelor profesionale, asigurând angajaților traininguri periodice, astfel, munca pentru îndeplinirea obiectivelor calității să devină o provocare.

Laboratoarele Brisegroup sunt dotate cu echipamente de ultimă generație, sunt autorizate în conformitate cu normativele în vigoare, procesul de înregistrare al calității fiind unul performant și transparent pentru clienții serviciilor de depozitare.

ISO 9001 UKAS ISO 22000 UKAS ISO 9001 + 22000 UKAS
Catalogul BriseGroup 2018
faceti click pentru a rasfoi catalogul
Catalog BriseGroup
Prezentari Video
vezi materialele video
X