Integritate

Succesul companie Brise se datorează unor principii solide bazate pe: valorile etice, transparența, responsabilizarea, profesionalismul, munca în echipă și mai ales unor angajați pasionați și implicați în munca lor, fideli companiei, colegilor și clienților lor.

Integritatea și voința angajaților noștri la nivel individual și colectiv reprezintă adevărații ambasadori și gardieni ai valorilor și principiilor etice ale companiei Brise.

Indiferent de locul în care ne desfășurăm activitatea, de operațiile realizate și răspunderea pe care ne-o asumăm, lucrăm cu același spirit de integritate și dăm dovadă de respect pentru ceilalți, pentru părțile interesate, dar și față de mediu.

Principiile etice solide pe care compania Brise le aplică în relațiile sale de afaceri se referă la valorile morale puse în practică în activitatea noastră zilnică și la comportamentul care trebuie adoptat în situațiile sau în problemele cu care ne putem confrunta.

Dorința companiei Brise este de a crește și a se dezvoltă îmbunătățind continuu standardele înalte de integritate, transmițând valorile noastre colaboratorilor și partenerilor noștri de afaceri.

Catalogul BriseGroup 2018
faceti click pentru a rasfoi catalogul
Catalog BriseGroup
Prezentari Video
vezi materialele video
X