Performanță

Brise a demonstrat de-a lungul celor 15 ani de activitate în domeniul agricol că este un jucător important, cu țeluri bine definite, coordonate de dorința de a fi cea mai bună companie.

Extinderea la nivel național prin înființarea magazinelor Ogorul, mărirea echipei de vânzări, acoperirea punctelor strategice de recepție a cerealelor nu au făcut decât să întărească faptul că performanța definește compania Brise, aceasta devenind motto-ul principal în conducerea companiei.

Înființarea magazinelor Ogorul a venit din dorința de fi alături de fermierii mici și medii, respectiv a fermierilor din horticultură – legumicultori, pomicultori și cultivatori de viță de vie. Pe lângă activitățile agricole, Ogorul comercializează o gamă variată de produse destinate casei și grădinii, amenajărilor exterioare, scule și unelte electrice.

Performanța, atinsă printr-un nivel de productivitate şi eficacitate ridicat, ne-a asigurat o prezenţă durabilă pe piaţă și au făcut din Brise un lider, evidențiindu-se prin creșterea cifrei de afaceri de la an la an și îmbunătățirea constantă a serviciilor aduse clientului.

Diversificarea portofoliului de servicii al companiei, prin înființarea propriei firme de supraveghere a calității produselor, a propriei companii de transport prin flotă de camioane și barje dar și a extinderii la nivel internațional prin producerea de îngrășăminte în colaborare cu Euro Tsa, oferă companiei noastre toate atuurile în a fi cea mai activă companie de pe piața agri-business.

Suntem în continuă cercetare în a livra clienților noștri cele mai bune produse. În ajutorul lor am venit cu gamele Starter, Nitrofluid, Foliar și Bio, unde oferim îngrășăminte cu eliberare rapidă de nutrienți și continuând cu tratamentele foliare cu formule chimice ușor de absorbit și metabolizat. Din grijă pentru mediul încojurător, Brise comercializează o gamă de produse bio care pot deservi o cultură de la momentul tratării seminței, înființării culturii prin fertilizanți starter, incluzând toate etapele vegetative necesare dezvoltării plantelor.

Performanța ne-a făcut lideri de piață, natura businessului, competiția și relațiile cu fermierii ne-au plasat mereu în primele locuri între cei mai mari jucători de pe piața agricolă.

Catalogul BriseGroup 2018
faceti click pentru a rasfoi catalogul
Catalog BriseGroup
Prezentari Video
vezi materialele video
X