Protectia mediului

Protecția mediului este un element important în dezvoltarea durabilă și dezvoltarea tehnologiilor inovatoare pentru Brise, contribuind la bunăstarea societății în care ne desfășurăm activitatea și a mediului natural.

Respectarea reglementărilor legislative de mediu, menținerea unor norme stricte la nivel intern, integritatea acțiunilor noastre ne vor permite să avem grijă și să protejăm mediul în care trăim.

Compania Brise monitorizează factorii cu impact asupra mediului înconjurător și a noxelor de muncă în colaborare cu Agenția pentru Protecția Mediului.

În cadrul companiei au fost desemnați responsabili cu protecția mediului pentru fiecare divizie a Companiei.

Brise a primit Autorizații de mediu pentru punctele sale.

Monitorizarea efectuată conform autorizațiilor de mediu certifică faptul că toate emisiile produse de companie sunt în deplină concordanță cu standardele Uniunii Europene și cu cele mai bune tehnici disponibile în domeniu.

Legat de managementul deșeurilor, compania și-a propus și realizat încă de acum trei ani colectarea selectivă a tuturor deșeurilor în europubele. Prin programul gratuit de colectare SCAPA ne preocupăm de fluxul ambalajelor introduse pe piață, fermierii pot returna ambalajele goale de la pesticide (plastic, hârtie, metal) în cele 4 locații de colectare la nivel național: Constanța în Bazele Topraisar și Târgușor, Galați în Baza Frumusita, Timiș în Bază Biled.

În vederea protejării mediului înconjurător, compania Brise impune respectarea legislației de mediu și îmbunătățirea continuă a factorilor care ar putea influența mediul prin:

  • Promovarea produselor cu un grad scăzut de toxicitate;
  • Promovarea unor tehnologii noi de fertilizare cu utilizarea unor doze mici cu eficientizare mai mare;
  • Dezvoltarea categoriei de produse Bio;
  • Utilizarea eficientă a apei;
  • Instrucțiuni cu privire la utilizarea eficientă a produselor;
  • Eficiența energetică.
Catalogul BriseGroup 2018
faceti click pentru a rasfoi catalogul
Catalog BriseGroup
Prezentari Video
vezi materialele video
X